Kattenrennen & omheiningen

Kattenrennen

Wij bouwen kattenrennen, omheiningen, kasten, tunnels, kittenpanelen, kittenkooien etc. in diverse soorten aluminium met zowel dichte als gaaswanden. En op bijna iedere plek kan een deuropening, luik of doorgang komen. Het beste kunnen we werken op basis van een schets of foto met maten erbij. In een goed gesprek komen wij er altijd met u uit! Wij hebben de onderstaande kattenrennen in het verleden al gemaakt voor klanten:

Kattenomheiningen

Wij hebben de onderstaande omheiningen in het verleden reeds gemaakt. Al onze omheiningen zijn perfect voor u thuis, geven geen kooigevoel en het belemmerd niet het schilderwerk of onderhoud aan uw woning. De omheiningen worden gemaakt van o.a. gaaspanelen, slagvast bevestigd en van UV bestendig kunststof.  De omheiningen kunnen worden voorzien van verschillende type deuren naargelang de wens, budget en gebruik.

Kittenpanelen

We bouwen kittenpanelen  van aluminium koker met een flens waarin transparant plexiglas wordt verwerkt. De panelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zonder gereedschap waardoor u eenvoudig de ren steeds kunt vergroten als de kittens groeien. De panelen zijn ook zeer geschikt voor kleine honden rassen. Onder de voorbeeld foto’s vind u de maten en de prijzen.

Reacties zijn gesloten.