Projecten

Wij maken regelmatig voor instellingen, scholen en bedrijven een complete inrichting, kooien of hokken voor dieren. Wij kunnen in allerlei disciplines, groottes dit ontwikkelen in eigen beheer en gaan een uitdaging niet uit de weg. Hieronder kunt u een aantal voorbeelden zien: 

Wellant College Amsterdam

Voor het Wellant College te Amsterdam hebben we een knaagdierenwand geplaatst voor de cavia’s ,gerbils ,muizen en de Ratten. De cavia bak is maar liefst 3,5m lang en kan onder de stelling rollen.Ook de rattenkooi staat op wielen wel zo makkelijk met schoonmaken.

Woningtextielbus

We hebben ook andere dingen gedaan zoals het inrichten van de bus van Jaap van den Bos een ervaren stoffeerder welke met een bus vol voorbeelden bij u langs kan komen. Hij kan u een prima advies geven, de producten op de juiste manier inmeten en het ook zelf plaatsen de bus is ingericht met aluminium dat is sterk en niet zwaar

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend  contact met ons op!

Zaanse Stichting Dierenzorg

Voor de Zaanse Stichting Dierenzorg hebben we 6 kattenkasten met 36 individuele plaatsen voor verschillende kattenkamers geplaatst. Deze kattenkasten zijn gebouwd volgens de richtlijnen van het kattenbesluit en eventueel middels een tussenschuif ook nog per twee te koppelen. Bv voor een poes met kittens iedere kast staat op wielen om het schoonmaken te vergemakkelijken

Wildlands Emmen

In de Wildland adventure zoo hebben we div kooien en volières gebouwd zowel in de rimbula als voor de doodshoofdaapjes

Kwekerijen

Wij hebben ook grotere projecten gedaan zoals het bouwen van complex met loodsen. Hieronder kunt u een aantal foto’s zien. 

Reacties zijn gesloten.